Rendelési információk

Regisztráció

Ön regisztráció nélkül is szabadon nézelődhet és válogathat az ZeroKaloria oldalán. A vásárlás előtt kérjük, regisztráljon, vagy jelentkezzen be.

Belépés

Első regisztrációt követően, a későbbiekben személyes azonosítója és jelszava segítségével tud bejelentkezni.

Vásárlás

Az ZeroKaloria weboldalon megtalálható valamennyi terméket megvásárolhatja online. A termék ismertetőjénél megtalálja a termék jellemzőit és árát is. Áraink tartalmazzák az ÁFA-t, a csomagolási díjat valamint a kiszállítási díjakat is.

Kiszállítási díjaink szállítási területenként változnak.

A bevitt adatokat a megrendeléskor, azok elküldése előtt javíthatja. A megrendelés megérkezését és elfogadását webshopunk e-mailben visszajelzi. Amennyiben nem egyértelműek a rendelés során megadott adatok, vevőszolgálati munkatársunk telefonon felkeresheti Önt, a szállítással kapcsolatos kérdések tisztázása végett.

Fizetés

Internetes rendelési felületen (www.zerokaloria.hu) lehetősége van rendelését bankkártyával kifizetni.

Elfogadóhely adatai

név: Gourland Kft.
cím: 1027 Budapest, Bem rakpart 56.
cégjegyzékszám: 01-09-928064
adószám: 14965067-2-41
telefonszám: +36 70 629 4192
e-mail: info@zerokaloria.hu
web: www.zerokaloria.hu

K&H Online fizetés
A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt a K&H Bank weblapjára irányítjuk, ahol a Bank által használt, jelenleg legbiztonságosabbnak ítélt, titkosítással lebonyolított tranzakción keresztül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a K&H Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát és háromjegyű biztonsági kódját megadják. A K&H Bank a VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro típusú kártyákat fogadja el.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

A K&H Bank a sikeres vásárlást követően a tranzakcióról engedélyezési számot bocsát ki, amelyet érdemes felírni vagy az egész oldalt kinyomtatni. Sikertelen tranzakció esetén a K&H Bank hibaüzenetben közli a hiba okát.

ÁFA-s számla igényét kérjük, telefonos vagy online megrendelésének leadásával egy időben jelezze.

Elállás kezelése

Elállási szándék / reklamáció esetén kérjük keresse fel Ügyfélszolgálatunkat (info@zerokaloria.hu vagy +36 70 629 4192 reggel 10 óra és este 22 óra között) az adott esetnek megfelelő, kielégítő megoldás megtalálása érdekében.