Spenótos angyalhaj tészta garnélarákkal

Elkészítés

  1. Készítsük elő a kalóriamentes tésztát a csomagoláson jelzett módon.
  2. A wok-ban az olívaolajon lepirítjuk a garnélarákot, majd félretesszük.
  3. A pak choy-t és a zellert jullienre vágjuk, majd wok-ban megpirítjuk szezámolajon, ha elkészült, akkor hozzáadjuk a spenótot.
  4. Sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a fokhagymát és a gyömbért, majd összekeverjük az angyalhaj tésztával és tálaljuk.

Hozzávalók

  • 1 csomag (200 gramm) kalóriamentes angyalhaj tészta
  • 10 darab garnélarák
  • 40 gramm pak choy
  • 40 gramm szár zeller
  • 40 gramm spenót (lehet fagyasztott is)
  • 0.2 dl szezámolaj
  • 0.2 dl olívaolaj
  • 1 evőkanál apróra vágott fokhagyma
  • kevés feldarabolt gyömbér
  • frissen őrölt fekete bors