Gombás-tonhalas fettuccine

Elkészítés

  1. Készítsük elő a kalóriamentes tésztát a csomagoláson jelzett módon.
  2. Olvasszuk meg a vajat a serpenyőben, adjuk hozzá a vöröshagymát, dinszteljük meg, majd keverjük bele a lecsepegtetett tonhalat és vegyük le a tűzről.
  3. Egy másik serpenyőben a szeletelt gombát keverjük össze a paradicsompürével és a paradicsom darabokkal. Főzzük addig, amíg a gomba megpuhul.
  4. Keverjük össze a tonhalas ragut a gombás raguval, forraljuk össze és az előkészített tésztára kanalazzuk rá, majd petrezselyemzölddel díszítsük.

Hozzávalók

  • 1 csomag (200 gramm) kalóriamentes fettuccine
  • 320 gramm tonhal (konzerv)
  • 20 gramm vaj
  • 90 gramm szeletelt gomba
  • 120 milliliter tejszín
  • 2 evőkanál paradicsompüré
  • 1 evőkanál apróra vágott petrezselyemzöld
  • 4 darab friss paradicsom (félbe vágva)
  • 1 darab apróra vágott vöröshagyma